Nytt ansikt på huset!

October 17, 2023

17. oktober entrer Bente Lindahl kontorlokalene til Valdres Natur- og Kulturpark som ny daglig leder for det regionale oppgavefellesskapet i Valdres. Med allsidig bakgrunn innen kommunal sektor, privat næringsliv og utviklingsarbeid var det rett og slett drømmejobben som seilte opp da den ble utlyst i vår, ifølge henne selv.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den nye jobben. Jeg har observert aktiviteten til Valdres Natur- og Kulturpark siden oppstart, men det å få sette seg inn i de ulike nettverkene og samarbeidsstrukturene som parken er et nav for, blir spennende. Det jobbes mye og godt på tvers i Valdres, og dette må vi ikke ta for gitt.

Lindahl forteller at hun stadig vekk får høre hvor gode vi er til å samarbeide i Valdres, det kan være et tegn på dette ikke er tilfelle i like stor grad i andre regioner.

- Dette kan vi ta litt mer innover oss og være stolte av. Det er krevende også, å jobbe så tett sammen, men litt uenighet kan være sunt for å skape utviklig og komme opp med nye ideer, sier Lindahl.

Utdrag fra Valdres.no

Les hele saken her

Bli en del av felleskapet!
Hos oss kan du leie kontorlokale og møterom, i tillegg får du en hyggelig kaffeprat med andre i næringslivet i Valdres!
Kontakt
kontor
møterom
lagerhotell