Tone Ranheim er ny daglig leder i Valdres Næringshage

November 28, 2022

Tone Ranheim er ny daglig leder i Valdres Næringshage

Tone Ranheim er ansatt som ny daglig leder i Valdres Næringshage fra 1. oktober. Tone etterfølger Hilde Døvre som hadde sin siste arbeidsdag 30. september, etter 19 år i selskapet, de siste 7 årene som leder.

Det skriver Valdres Næringshage i en pressemelding

– Jeg gleder meg til å lede Valdres Næringshage og er både spent på og ydmyk for å jobbe sammen med så mange dyktige folk og spennende bedrifter. Målet vårt er å skape vekstmuligheter for utviklingsorienterte bedrifter og lokalsamfunn. Vi har et dyktig og framoverlent team med seks medarbeidere, og i tillegg leier vi inn spesialkompetanse fra nettverket i Innlandet, Hallingdal og ellers i Norge når det er behov for det.

Tone Ranheim har jobbet som rådgiver og prosjektleder i Valdres Næringshage fra høsten 2020. Hun er godt kjent i næringshagesystemet etter 15 år i Buskerud Næringshage og åtte av disse som daglig leder. Hun har allsidig og bred erfaring fra  konsulent/rådgivningsbransjen, undervisning og fra kommunal virksomhet. Av utdannelse har hun en master i naturforvaltning fra NMBU på Ås, samt to enkeltemner fra BI innen styrekompetanse og næringsutvikling, innovasjon og kompetanseutvikling. (Valdres.no)

Vi er heldige som får en drivende dyktig og erfaren leder som Tone Ranheim. Ikke nok med det, hun brenner for nyskaping og innovasjon i Valdres som den lokalpatrioten hun er!

-Valdres Næringshage as

Vi i Fagernes Næringspark gleder oss over det nye samarbeidet med Tone Ranheim.

Bli en del av felleskapet!
Hos oss kan du leie kontorlokale og møterom, i tillegg får du en hyggelig kaffeprat med andre i næringslivet i Valdres!
Kontakt
kontor
møterom
lagerhotell